Dominodöden

Om boken

Dominodöden Dominodöden

Överläkaren Erik Jensen försvinner obegripligt i kulverten på Sundsvalls sjukhus under en nattjour . Samtidigt hittas hans kollega Thomas Hoffman brutalt mördad efter att ha varit borta i tre dygn. Kommissarie Johan Axberg kopplar snabbt ihop fallen. Gärningsmannen har lämnat ett udda spår efter sig – en dominobricka hittas i såväl kulverten som vid mordplatsen.

När Sundsvallspolisen ber Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp om hjälp i utredningen, tvekar psykiatrikern Nathalie Svensson. Hon har precis varit med om flera traumatiska händelser och behöver mest av allt lugn och ro hemma i Uppsala. Men när det visar sig att hennes syster Estelle är den senaste som sett Erik Jensen vid liv bestämmer sig Nathalie för att ta sig an uppdraget.

Det blir en jakt på en tvångsmässig mördare för att hitta Erik Jensen i tid. Står fler offer på tur? Och framför allt – vad betyder dominobrickorna?

Dominodöden är den andra boken i serien om psykiatrikern Nathalie Svensson. Här får vi också återuppta kontakten med Johan Axberg och de andra karaktärerna från de tidigare böckerna i serien om Axberg & Jensen.


Även som ljudbok

Uppläsare: Marie Richardson.
Producerad av Storyside.


Övrigt